Arrangementer

på Hotel Dagmar i Ribe

Ribe Jazz Festival 26 - 28 juli 2019

26.jul2019
Tidspunkt: 14:00

Hvert år omdannes Ribes gamle bydel til kulisser for både traditionel og nyere jazz med kvaliteten i højsæde. Der er både lokalt, nationalt og internationalt præg over festivalen og der er således Jazz for alle aldersgrupper og for enhver smag.

Festivalen afholdes den sidste weekend i juli og tilbyder forskellige scener rundt om i byen, hvor spirende talenter og professionelle musikere spiller jazz i alle genrer til stor glæde for både ripensere, turister og gæster, der besøger festivalen langvejs fra. Ribe Jazz Festival har et tæt samarbejde med de lokale erhvervsdrivende, i særdeleshed med de spille- og spisesteder, hvor koncerterne afholdes.

De hyggelige brostensbelagte gader og stræder vil genlyde af blide, smægtende, æggende, hidsige jazztoner, som bliver spillet, jammet, trompeteret og udbasuneret fra de talrige stemningsfyldte pladser og spillesteder.

Oplev tre dages festivalstemning i den helt specielle atmosfære og ramme, som Ribe frembyder. Slå lyttebøfferne ud, tag på musikalsk krydstogt og opdagelse, lad dig beruse, hengive, forføre - og måske sågar også udfordre.

Det fælles udgangspunkt er, at kvaliteten skal være i højsædet. Ypperlige musikere fra den hjemlige jazzscenes superliga mødes og spiller sammen på kryds og tværs i forskellige konstellationer og sammenhænge. Alt sammen krydret med gæsteoptræden af spændende udenlandske navne.