Guidede ture i Glad Zoo

Afstand: 15.91 Km

 | 30 51 66 99 |  mail@gladzoo.dk |  Læs mere om Glad Zoo her | 

I Glad Zoo kan man opleve dyr og spændende fortællinger leveret af engagerede formidlere. De kan både formidle for børn og voksne, skoler og virksomheder, frivillige foreninger og haveselskaber. Så udfordre din ide om, hvad en zoologisk have kan, og lad Glad Zoo komme med et forslag til din næste tur i zoologisk have.

Turforslag:
- Tag hele familien med i Glad Zoo, få en introduktion til havens dyr – her er mere end 80 forskellige arter. Slut af med at prøve at holde en slange eller gør noget ekstra og se et rovfugleshow.
- Tag vennerne med og lær om sommerfugle og insekter, og hvordan man indretter sin have, så dyrene bliver glade.
- Tag med skolen til Glad Zoo og lær om dyrene, brug jeres sanser og hør hvordan dyrene bruger deres. I kan også lære om evolutionen, dyrenes naturlige udvikling og deres kulturelle udvikling.
- Tag med din frivillig forening og få en hyggelig dag, hvor i både lære om dyr og om det at drive en virksomhed som en del af Glad Fonden.
-- Lad din næste firmaudflugt og ryste-sammen arrangement være i Glad Zoo. Dyrepasserne er fremragende formidlere med stor faglighed, som også kan udfordre jer.

Det praktiske:
Der er 4 formidlere i Glad Zoo.
For at få den bedste oplevelse, skal en gruppe helst være under 50 personer.

Kontakt Glad Zoo for mere information og priser:
Telefon: 30 51 66 99
E-mail: mail@gladzoo.dk

Hvis du ikke får kontakt, så kontakt VisitVejen Turistinformation



Opdateret af: VisitVejen  | turisme@udviklingvejen.dk
Skildpadden i Glad Zoo luftes Copyright: Visit Vejen Turistinformation