Minigolf ved Rødding Centret

Afstand: 18.92 Km

 | 73845400 |  post@rcentret.dk |  http://www.rcentret.dk | 
Den 18 huller store minigolfbane ved Rødding Centret byder på mange udfordringer, og ligger i den svære ende af skalaen.

Er I friske, så får I helt sikkert underholdning for pengene og en hyggelig aktivitet sammen udendørs. Minigolf er er en aktivitet, hvor alle uanset udgangspunkt kan være med. På minigolfbanen i Rødding er der som noget ekstra ved alle huller opsat skilte, hvor du kan læse lidt historie om steder og virksomheder i byen, fordi banen er sponseret lokalt. Rødding er byen, hvor verdens første højskole blev lavet. 

Tæt ved minigolfbanen er der gode udendørs opholdsmuligheder i en madpakkehytte og borde/bænke-sæt. Man kan medbringe egen mad eller købe i RøddingCentrets café.

Praktisk
Du køber din billet i Informationen eller i Café Goma inde i RøddingCentret. Det koster 50 kr. pr. person uanset alder. 

Vil du booke banen til brug uden for centrets åbningstid, så skriver du en email til post@rcentret.dk med oplysninger om det antal personer, I kommer, forventet ankomsttid og MobilePay kvittering. Beløbet kan betales via MobilePay 21917, og du skal huske at skrive “Minigolf” i tekstfeltet. Røddingcentret sender så mail retur med koden til et opbevaringsskab, der står udendørs til højre for RøddingCentrets hoveddør. Her er alt udstyret, sprit m.v. Så der er muligt at spille minigolf uden for centrets åbningstider. 

Regler:
Spilleren med færrest slag vinder kampen. Hvert slag tæller. Går bolden uden for banen, får man et strafslag. Er bolden umulig at spille, må den flyttes 5 cm. frem i ret lige vinkel. Max. 8 slag. Får man ikke bolden i hul på 8 slag, tæller hullet som 10 på scorekortet. Banerne bør spilles i korrekt nummerrækkefølge. Man må ikke spille om.

Banerne må IKKE betrædes!



Opdateret af: VisitVejen  | turisme@udviklingvejen.dk
Minigolfbane ved Røddingcentret Fotograf: Visit Vejen Turistinformation Copyright: VisitVejen
Minigolfbane ved Røddingcentret Fotograf: Visit Vejen Turistinformatin Copyright: VisitVejen
Spiserhytte ved RøddingCentret Fotograf: Visit Vejen Turistinformation Copyright: VisitVejen
Minigolfbane ved Røddingcentret Fotograf: Visit Vejen Turistinformatin Copyright: VisitVejen