Menukort

Menukort i Restaurant Dagmar

  • Pris antal retter - Pris Vin Menu
    2 retter Kr. 335,00 - 2 retter DKK 275,-
    3 retter Kr. 385,00 - 3 retter DKK 325,-
    4 retter Kr. 455,00 - 4 retter DKK 395,-
    5 retter Kr. 525,00 - 5 retter DKK 455,-
    6 retter Kr. 649,00 - 6 retter DKK 495,-

    Forretter

    Let Røgede Kammuslinger – Kærnemælk – Agurk – Brunet Smør
    Kartoffel – Makrel – Karse – Blå Congo

    Hovedretter

    Torsk – Kål – Stikkelsbær – Muslingesauce – Nye Danske Kartofler
    Farseret Perlehøne – Gulerod – Chips – Sauce Supreme – Nye Danske Kartofler

    Ost & Dessert

    Oste fra ind & udland med behørigt garniture & smør ristet rugbrød
    Variation af Jordbær – Hvid chokolade – Peber – Kørvel
  • Price per serving - Price Wine menu
    2 courses Kr. 335,00 - 2 courses DKK 275,-
    3 courses Kr. 385,00 - 3 courses DKK 325,-
    4 courses Kr. 455,00 - 4 courses DKK 395,-
    5 courses Kr. 525,00 - 5 courses DKK 455,-
    6 courses Kr. 649,00 - 6 courses DKK 495,-

    Starters

    Smoked Scallops – Buttermilk – Cucumber - Butter
    Potato – Mackerel – Cress – Blue Congo

    Mains

    Codfish – Cale – Gooseberry – Musselsauce – Danish potatoes
    Stuffed Guinea Fowl – Carrot – Crisps – Sauce Supreme - Danish potatoes

    Cheese & Dessert

    Cheese from Denmark & abroad with proper garnish & butter toasted rye bread
    Variety of Strawberry – White Chocolate – Pepper - Chervile

ÅBNINGSTIDER

Restaurant Dagmar

Åben Alle dage

18.00 - 21.00

Frokost LUKKET 

Se Vægterkælderen for frokost menu