På Hotel Dagmar søger vores dygtige køkkenchef og øvrige medarbejdere i køkkenet hele tiden nye gastronomiske udfordringer til stor glæde for vores mange trofaste gæster.

Med "Restaurant Dagmar" og "Vægterkælderen" tilbyder Hotel Dagmar en bred vifte af kulinariske oplevelser, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Charmerende lokaler i original historisk stil er sammen med dygtige og opmærksomme tjenere med til at gøre din aften til en oplevelse, hvad enten det drejer sig om en romantisk gourmetmiddag for to i "Restaurant Dagmar", en hyggelig aften i Vægterkælderen, en rund fødselsdag eller et smukt bryllup.

Vi samarbejder med Gastronomy Denmark.

Restauranternes åbningstider:

Vægterkælderen:

Vægterkælderen vil være åben for frokost og aften gæster

(Køkkenet er åben mandag - søndag 12.00 - 16.00 og 17.00 - 21.00

Mellem 16.00 - 17.00 serveres der kaffe og kage)

Restaurant Dagmar:

Restaurant Dagmar vil være åben for aften gæster

(Køkkenet er åben mandag - søndag 18.00 - 21.00)

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne