Vælg mellem en masse skønne oplevelser

Restaurant

Forkælelses ophold

Tag på et romantisk ophold, hvor vi forkæler jer med en udsøgt 5 retters gastronomisk menu med matchende vinmenu og overnatning i charmerende dobbeltværelse på Danmarks ældste hotel i Danmarks ældste by.

Læs mere

Restaurant

Dagmar ophold mad & vin

Hyggeligt ophold på Hotel Dagmar - Danmarks mest romantiske og charmerende hotel med gastronomi af høj kvalitet. Vi forkæler jer med bl.a. en lækker 3 retters menu og tilhørende vin. Nyd et åndehul i vores autentiske rammer.

Læs mere

Overnatning med morgenmad

Bo midt på Domkirkepladsen i Danmarks ældste by. Dagmar tilbyder 54 individuelt indrettede værelser, 2 restauranter i hver sin stil, samt udendørsservering på torvet om sommeren.

Læs mere

Påskeophold

Nyd et afslappende påskeophold på Danmarks ældste hotel, hvor vi forkæler jer med lækker forplejning fra gastronomisk køkken med friske og lokale råvarer. Flere mulige ankomstdage, læs mere for uddybende program

Læs mere

Juleophold på Hotel Dagmar, Ribe - Danmarks ældste hotel

Juleophold

** Udsolgt **

Kom i julestemning med et hyggeligt ophold på Hotel Dagmar - Danmarks mest romantiske og charmerende hotel med gastronomi af høj kvalitet. Vi forkæler jer med bl.a. en 5-retters gastronomisk julemenu og tilhørende vin.

Læs mere

Nytårsophold

Fejr årsskiftet i nostalgiske rammer, når vi inviterer indenfor til en festlig nytårsaften, hvor alt er arrangeret. Dronningens nytårstale, champagne og en udsøgt nytårsmenu book mens der er plads.

Læs mere

Sort sol ophold

Oplev suset, når enorme flokke af stære samles i vådområderne omkring vadehavet og danner næsten sorte skyer i skumringen. Et fantastisk og imponerende naturfænomen.

Læs mere

Attraktioner

I og omkring Ribe findes der mange spændende lokale attraktioner - både for store og små. Der er skøn natur, kulturhistorie gode oplevelser for alle.

Læs mere

Parkering

Hvis man har en Android smartphone opfordrer vi til, at downloade app´en: Ribe Parking, en oversigt over parkering i Ribe, god hjælp til planlægning af bytur og sightseeing.

Læs mere

Se de mange spændende oplevelser

Østers & bobler i Ribe

Tag på Østers Safari i Vadehavet

Hotel Dagmar, 6760 Ribe, Madoplevelser

Østers & bobler i Ribe

Tag på Østers Safari i Vadehavet

Hotel Dagmar, 6760 Ribe, Madoplevelser

Juleophold d. 23.-26. dec. på Hotel Dagmar

UDSOLGT Hyggeligt juleophold på Danmarks ældste hotel

Hotel Dagmar, 6760 Ribe