Velkommen til Danmarks ældste hotel i Danmarks ældste by Ribe...

Et charmerende historisk hotel bygget i 1581, hvor omsorg for gæsterne er et adelsmærke.

Nogen mener, at man ikke kender Danmark, før man har overnattet på Hotel Dagmar og har hørt kvarterslagene fra Ribe Domkirke. Og det kan der være noget om. Ikke kun fordi Ribe som Danmarks ældste by og tidligere kongeby har spillet en fremtrædende rolle i landets historie, men også fordi Dagmar anno 1581 er landets ældste hotel - og et fantastisk stykke dansk hotelkultur, der er værd at opleve.

Med sin centrale beliggenhed på Torvet i Ribe, er Hotel Dagmar et glimrende udgangspunkt for at se nærmere på byens historie og en seværdighed i sig selv med sine røde mure og flotte tegltag. Hotellet har 2 restauranter med hver sin stil og atmosfære: Restaurant Dagmar byder på kulinariske oplevelser i et romantisk sceneri. Vægterkælderen er en hyggelig og uformel kælderrestaurant.

Vi tilbyder i alt 59 charmerende værelser, hvoraf de 11 er nye, moderne dog charmerende værelser og placeret i Ribes første vagthus, 60 m fra hotellet. De fleste af værelserne har sprossevinduer og "skæve" gulve. Værelserne har forskellige størrelser og er individuelt indrettet, men alle med eget bad/toilet, tv og gratis trådløst internet. 

Kombiner ophold på Danmarks ældste hotel med historiske og kulturelle oplevelser, og benyt lejligheden til at opleve naturen og Nationalpark Vadehavet, som omkranser Ribe.