Velkommen til Danmarks ældste hotel i Danmarks ældste by Ribe

Et charmerende historisk hotel bygget i 1581, hvor omsorg for gæsterne er et adelsmærke.

Nogen mener, at man ikke kender Danmark, før man har overnattet på Hotel Dagmar og har hørt kvarterslagene fra Ribe Domkirke. Og det kan der være noget om. Ikke kun fordi Ribe som Danmarks ældste by og tidligere kongeby har spillet en fremtrædende rolle i landets historie, men også fordi Dagmar anno 1581 er landets ældste hotel - og et fantastisk stykke dansk hotelkultur, der er værd at opleve.

Med sin centrale beliggenhed på Torvet i Ribe, er Hotel Dagmar et glimrende udgangspunkt for at se nærmere på byens historie og en seværdighed i sig selv med sine røde mure og flotte tegltag. Hotellet har 2 restauranter med hver sin stil og atmosfære: Restaurant Dagmar byder på kulinariske oplevelser i et romantisk sceneri. Vægterkælderen er en hyggelig og uformel kælderrestaurant.

Vi tilbyder i alt 54 charmerende og individuelt indrettede værelser, herunder 48 charmerende dobbeltværelser, som gennem årene er restaureret med nænsom hånd og respekt for det gamle hus og dets ægte miljø. Alle med bad/toilet, tv og gratis internet.

Derudover har vi 6 værelser i vores anneks på Torvet 16. Vagthuset var byens første sprøjtestation, sidenhen politi station og advokat kontor, indtil vi i 2017 åbner vores 6 værelser i bygningen.

Kombiner ophold på Danmarks ældste hotel med historiske og kulturelle oplevelser, og benyt lejligheden til at opleve naturen og Nationalpark Vadehavet, som omkranser Ribe.