Vælg mellem en masse skønne oplevelser

Restaurant

Forkælelses ophold

Tag på et romantisk ophold, hvor vi forkæler jer med en udsøgt 5 retters gastronomisk menu med matchende vinmenu og overnatning i charmerende dobbeltværelse på Danmarks ældste hotel i Danmarks ældste by.

Læs mere

Restaurant

Dagmar ophold mad & vin

Hyggeligt ophold på Hotel Dagmar - Danmarks mest romantiske og charmerende hotel med gastronomi af høj kvalitet. Vi forkæler jer med bl.a. en lækker 3 retters menu og tilhørende vin. Nyd et åndehul i vores autentiske rammer.

Læs mere

Overnatning med morgenmad

Bo midt på Domkirkepladsen i Danmarks ældste by. Dagmar tilbyder 54 individuelt indrettede værelser, 2 restauranter i hver sin stil, samt udendørsservering på torvet om sommeren.

Læs mere

Sort sol ophold

Oplev suset, når enorme flokke af stære samles i vådområderne omkring vadehavet og danner næsten sorte skyer i skumringen. Et fantastisk og imponerende naturfænomen.

Læs mere

Attraktioner

I og omkring Ribe findes der mange spændende lokale attraktioner - både for store og små. Der er skøn natur, kulturhistorie gode oplevelser for alle.

Læs mere

Parkering

Skal du besøge Hotel Dagmar, så læs vores anbefalinger omkring parkering inden ankomst. Og reserver eventuelt 1 af 12 pladser, som hotellet råder over. Skal aftales på forhånd.

Læs mere

Se de mange spændende oplevelser

Ribe Dyrskue

En festlig begivenhed for hele familien

Hotel Dagmar, 6760 Ribe

Jazzfestival i Ribe

Jazz på torvet foran Hotel Dagmar

Hotel Dagmar, 6760 Ribe, Koncerter & foredrag

Jazzfestival i Ribe

Jazz på torvet foran Hotel Dagmar

Hotel Dagmar, 6760 Ribe, Koncerter & foredrag