På Hotel Dagmar søger vores dygtige køkkenchef og øvrige medarbejdere i køkkenet hele tiden nye gastronomiske udfordringer til stor glæde for vores mange trofaste gæster.

Med "Restaurant Dagmar" og "Vægterkælderen" tilbyder Hotel Dagmar en bred vifte af kulinariske oplevelser, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Charmerende lokaler i original historisk stil er sammen med dygtige og opmærksomme tjenere med til at gøre din aften til en oplevelse, hvad enten det drejer sig om en romantisk gourmetmiddag for to i "Restaurant Dagmar", en hyggelig aften i Vægterkælderen, en rund fødselsdag eller et smukt bryllup.

Vi samarbejder med Gastronomy Denmark.

Restauranternes åbningstider:

Vægterkælderen:

Vægterkælderen vil være åben for frokost og aften gæster

(Køkkenet er åben mandag - lørdag 12.00 - 16.00 og 17.00 - 21.00

Mellem 16.00 - 17.00 serveres der kaffe og kage)

Restaurant Dagmar:

Restaurant Dagmar vil være åben for aften gæster

(Køkkenet er åben mandag - lørdag 18.00 - 21.00

PÅSKEN 2024

Påskefrokost ud af huset

Den 29., 30., og 31. marts tilbyder vi påskefrokost ud af huset 

Påskefrokosten består af:

  • Sild - æble-/selleri salat
  • Bakskuld - grov remoulade
  • Laks med friskost
  • Klassiske tarteletter med høns i asparges
  • Svinemørbrad a la creme
  • Cheesecake - påskeedition
  • Udvalg af oste med behørig garniture 

Kr. 309 pr. kuvert

Forudbestilling senest 1 uge før på tlf. 7542 0033 eller mail info@slet-dette.hoteldagmar.dk

 

Maden er old ved afhentning. Der vil være enkelte ting man selv skal varme/lune

Ingen minimums antal mht. bestilling

Afhentning mellem kl. 10.00 og 12.00 på ønsket dato

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne