Når man som gæst kommer ned i Vægterkælderen, bliver man modtaget af skæve gulve og lave lofter, som gør at man straks fornemmer stedets historie og ånd.

Vi har skabt et gastronomisk menukort, som fanger stedets ånd - smagfuld og rustik, men krydret med moderne detaljer og en hyggelig stemning.

Køkkenet favner bredt, og vi er ikke bange for at kaste os ud i nye projekter når ideen opstår. Klassiske retter fortolkes på nye måder, og vi gør en stor ære i at lave tingene fra bunden, som alt sammen er med til at give en unik mad oplevelse, som hele familien kan dele. 

Børn under 12 år spiser til halv pris.

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne