Vælg mellem en masse skønne oplevelser

Jul på Hotel Dagmar

Den eksklusive julefrokost

Oplev Danmarks ældste by og hotel i den fantastiske juletid. Vi forkæler jer med en julegastronomisk 5-retters menu med matchende vinmenu og overnatning i charmerende dobbeltværelse på Danmarks ældste hotel i Danmark ældste by.

Se opholdet her

Hotel Dagmar i Ribe

Dagmar-ophold

Hyggeligt ophold på Hotel Dagmar - Danmarks mest romantiske og charmerende hotel med gastronomi af høj kvalitet. Vi forkæler jer med bl.a. en lækker 3 retters menu og tilhørende vin. Nyd et åndehul i vores autentiske rammer.

Se opholdet her

Ferie i Ribe

Forlænget vægter-ophold

Vægteropholdet byder på en lækker kulinarisk oplevelse på Danmarks ældste hotel, hvor Ribes vægter kommer på besøg i restauranten. Slap af, nyd den gode mad og oplev atmosfæren i historiske og charmerende omgivelser.

Se opholdet her

Sort sol ophold

Oplev suset, når enorme flokke af stære samles i vådområderne omkring vadehavet og danner næsten sorte skyer i skumringen. Et fantastisk og imponerende naturfænomen.

Læs mere

Attraktioner

I og omkring Ribe findes der mange spændende lokale attraktioner - både for store og små. Der er skøn natur, kulturhistorie gode oplevelser for alle.

Læs mere

Parkering

Skal du besøge Hotel Dagmar, så læs vores anbefalinger omkring parkering inden ankomst. Og reserver eventuelt 1 af 12 pladser, som hotellet råder over. Skal aftales på forhånd.

Læs mere

Se de mange spændende oplevelser

Østers Safari på Rømø

Pluk alle de friske østers, som du kan bære!

Hotel Dagmar, 6760 Ribe

Østers Safari på Rømø

Pluk alle de friske østers, som du kan bære!

Hotel Dagmar, 6760 Ribe

Juleophold d. 23.-26. dec. på Hotel Dagmar

UDSOLGT!

Hotel Dagmar, 6760 Ribe