Julemenu Hotel Dagmar Ribe

Julemenu Restaurant Vægterkælderen

Fra 1. november - 22. december 2025 serverer vi en lækker julemenu med 3 serveringer hos Restaurant Vægterkælderen


1. servering

  • Karry- og kryddersild m. løg og kapers
  • Æg og rejer m. mayo og rogn
  • Pandestegt rødspættefilet m. remoulade

2. servering

  •  Tarteletter m. høns i asparges
  • Lun ribbensteg m. rødkål og surt
  • Medister m. hvidkål

3. servering

  • Ris a la mande m. kirsebærsovs

 
Pris: Kr. 395,- pr. person

Mulighed for tilkøb:
Signatur laks med friskost kr. 75,-
Confiteret Andelår kr. 85,-


Menuen kan nydes i restaurant Vægterkælderen.

Er i over 8 personer, så flyttes reservationen op i en af vores hyggelige stuer, bemærk der kan sidde andre selskaber. 

Bestil bord på 75 42 00 33 eller dagmar@hoteldagmar.dk

 

 

Takeaway på Hotel Dagmar

Takeaway

Takeaway kan bestilles fra kl. 12.00
på tlf. 75 42 00 33


Stjerneskud – kr. 195,-
Pandestegt og dampet rødspættefilet med rejer, laks, salat, rød dressing, rogn, citron/agurk-springer og friske urter på ristet surdejstoast.

Spareribs – kr. 175,-
500g spareribs med bagt kartoffel eller fritter, kryddersmør eller aioli og salat.

Wagyu "Midnight" Burger – kr. 125,-
To bøffer med rødløg, ost, syltede agurker og bacon-burgerdressing i briochebolle. Serveres med fritter og aioli.

Kalvecuvette – kr. 195,-
Langtidstilberedt kalvecuvette med grøntsager, pommes og rødvinssauce.


Afhentning frokost fra kl. 12.00 - 16.00
Afhentning aften fra kl. 17.00 - 20.30
Sidste bestilling inden kl. 20.30