
Restaurant Dagmar
er vores gourmetrestaurant hvor der er lagt vægt på sæsonens lækre råvarer.
Denne menu skrifter ca. hver anden måned efter sæson.
Læs mere om Restaurant Dagmar og se gældende menukortet

Julemenu Restaurant Vægterkælderen
Fra 1. november - 22. december 2025 serverer vi en lækker julemenu med 3 serveringer hos Restaurant Vægterkælderen
1. servering
- Karry- og kryddersild m. løg og kapers
- Æg og rejer m. mayo og rogn
- Pandestegt rødspættefilet m. remoulade
2. servering
- Tarteletter m. høns i asparges
- Lun ribbensteg m. rødkål og surt
- Medister m. hvidkål
3. servering
- Ris a la mande m. kirsebærsovs
Pris: Kr. 395,- pr. person
Mulighed for tilkøb:
Signatur laks med friskost kr. 75,-
Confiteret Andelår kr. 85,-
Menuen kan nydes i restaurant Vægterkælderen.
Er i over 8 personer, så flyttes reservationen op i en af vores hyggelige stuer, bemærk der kan sidde andre selskaber.
Bestil bord på 75 42 00 33 eller dagmar@hoteldagmar.dk

Restaurant Vægterkælderen
Nyd den hyggelige stemning i Ribes legendariske Vægterkælder.
Her får du veltillavet mad i uformelle men stilfulde omgivelser, hvor bistro-café møder historiske rammer.
Læs mere om Restaurant Vægterkælderen og se menukortet

Takeaway
Takeaway kan bestilles fra kl. 12.00
på tlf. 75 42 00 33
Stjerneskud – kr. 195,-
Pandestegt og dampet rødspættefilet med rejer, laks, salat, rød dressing, rogn, citron/agurk-springer og friske urter på ristet surdejstoast.
Spareribs – kr. 175,-
500g spareribs med bagt kartoffel eller fritter, kryddersmør eller aioli og salat.
Wagyu "Midnight" Burger – kr. 125,-
To bøffer med rødløg, ost, syltede agurker og bacon-burgerdressing i briochebolle. Serveres med fritter og aioli.
Kalvecuvette – kr. 195,-
Langtidstilberedt kalvecuvette med grøntsager, pommes og rødvinssauce.
Afhentning frokost fra kl. 12.00 - 16.00
Afhentning aften fra kl. 17.00 - 20.30
Sidste bestilling inden kl. 20.30



